Следва

"Аз, Сизиф" - страхотният куклен спектакъл за големи гостува в София

Пълно щастие! Кристиано Роналдо най-накрая прегърна "Златната топка" и се ожени за Ирина Шейк

Запомняща и вълнуваща беше снощната церемония по връчването на Златната топка за Кристиано Роналдо...

People of art преди 10 години

Запомняща и вълнуваща беше снощната церемония по връчването на "Златната топка" за Кристиано Роналдо. "Седмицата" най-накрая сложи край на хегемонията на Лео Меси, който превърна отличието в своя запазена марка от 2009 до 2012 година, и успя да извоюва наградата на ФИФА и "Франс Футбол" за себе си.

Това се случва за втори път на португалския нападател. Първият път беше през 2008 г., когато той все още носеше екипа на Манчестър Юнайтед.

Футболистът от остров Мадейра се оказа изключително емоционален и когато се качи на подиума за получаване на наградата си той не успя да се сдържи и се разплака. Кристиано излезе на сцената със сина си, а в залата беше довел цялото си семейство и годеницата си Ирина Шейк.

"Това е изключително емоционален момент за мен. Просто нямам думи да го опиша. Има толкова много хора, на които искам да благодаря. Повечето от тях са в залата - семейството ми, съпругата ми, президентът на Реал Мадрид, мениджърът ми. Благодаря ви на всички, посвещавам наградата си на Еузебио", заяви плачещият по време на речта си Роналдо.



От своя срана прелестната Ирина, която ронеше сълзи заедно със своя любим, не пропусна да се похвали с него. Почти веднага тя публикува снимка на Роналдо, който току-що е получил наградата си в Цюрих, в Instagram заявявайки, че е "изпълнена с много гордост".

По наше мнение Роналдо също трябва да е много горд. Не само с дългоочакваната награда, но и с това, че има жена като Шейк до себе си. След снощната му реч звездата на Реал Мадрид още повече засили слуховете, че се е оженил тайно за руския топ модел. Машината за голове благодари на "съпругата" си след като получи приза, което не убягна на нито един присъстваш в залата. Дали това е така обаче, само времето ще покаже... а ние седим и лекичко му завиждаме, осъзнавайки, че всъщност пълно щастие има!


Това е Кристиано Роналдо Джуниър, синът на Кристиано Роналдо


 

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра