Следва

Кой е щастливецът, който ще влезе в "Света на ПРАДА"

ViewSofia ви подарява жесток бъбрек от KWIAT по две

ViewSofia ви подарява жесток бъбрек от KWIAT по две

All About Life преди 10 години

Градът си има размер, но май никой не знае точните му мерки. А не ни и трябват. За нас той е необятен. Величествен. Златен. Определено слънчев и дълбоко стоплящ сърцата на софиянците. Идеята наWin it този път е да view София през View Sofia, или така както ние я виждаме. Без да урочасваме времето, казваме, че времето за сезона е отличително сгряващо, заради гальовното слънце и липсата на белия пух. Но макар и януарска зима, настроението е повече от пролетно. И ние, заедно с KWIAT, ти предлагаме да пречупиш светлината и да получиш една нова визия, съчетана с ново усещане. За пролет.

Аксесоарите-награда на отличимата с високото си качество и невероятен прием на международния пазар българска оптична марка KWIAT са два идентични чифта тип бъбрек, които е отличават едва-едва, но дотолкова ясно, че всеки от вас да си ги разпознава, когато ги спечелите. Визията на аксесоара съчетава изчистени и отличителни мотиви, които биха били подходящи за всякакъв outfit. Те са унисекс и, смело можем да кажем, вечно модерни.

И така, условието>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.