Следва

Жесток бъбрек от KWIAT по две - Условието на играта

Кой е щастливецът, който ще влезе в "Света на ПРАДА"

Благодарим на всички, които се включиха в поредната ни страхотна игра...

All About Life преди 10 години

Мили дами, господа,

Благодарим на всички, които се включиха в поредната ни страхотна игра. Над 500 от вас решиха да участват, а 98% от всички отговори бяха верни.

За нас бе удоволствие да установим колко много от вас са наясно с някои от най-значимите факти, белязали историята на една от великите модни марка - Прада.

Късметът този път споходи Вилма Павлова, която освен самата година на срещата на Миуча Прада и Патрицио Бертели, ни написа още:

"Петък, 10 юни 1977 г. ...Една съдбовна дата. ...

Един ден, изпълнен със злободневни теми, ден, на който съдбата е отредила да бъде рамката на нещо дъл­готрайно.

В Милано, малко преди единайсет часа,

една госпо­жица, носеща бежова копринена блузка, пола с етномо­тиви от „Ив Сен Лоран“ и обувки на висока подметка с кожена лента около глезена, излиза от магазин, соб­ственост на семейството ѝ, и се насочва към Панаирното градче, в което се провежда Международното изложение на кожени изделия „Мипел“. Решила е да хвърли поглед на един щанд, защото са ѝ казали, че на него са показани чанти, приличащи твърде много на тези от витрината на нейния магазин. Дали не са имитация?

Над щанда виси надпис „Сър 0обърт“ и наистина в чантите има нещо до болка познато. Пред съкрушената, измъчвана от противоречиви чув­ства госпожица се изправя младеж в син костюм и бяла риза, с непокорна, гъста черна коса и с въпросително и леко предизвикателно изражение на лицето.
....Госпожицата е Миуча Прада и е на 29 години. Младежът е Патрицио Бертели и е на 31 години."

 Очакваме Вилма да се свърже с нас на познатия мейл [email protected], или на редакционните ни телефони, за да уговорим как да получи наградата си, в срок от 7 календарни дни, т.е. 20 януари включително.

А каква е следващата ни фантастична игра - тук!

More from View Sofia

More All About Life