Следва

Show me your ribcage

Б като Библия, Б като Блог

Не е ли магическо това сиво, с всичките му прекрасни нюанси, не е ли истинско вълшебство как неутралната му...

All fashion преди 10 години

Сребърни пера

Не е ли магическо това сиво, с всичките му прекрасни нюанси, не е ли истинско вълшебство как неутралната му природа дава на всяка красива дреха правилния силует?!

Блестящ аутфит, зимна инспирация с висша степен на можене, с присъствие на черния висок ток и червилото, в цвят като естествени ягодови устни.















saniaclaus.damernasvarld.se


Бабини плетки














Топъл и могъщ, нежен и прегръщащ, този грамаден грамден пуловер си има и шал, в същата едра бабина плетка.
И това е толкова прекрасно!


zanita.com.au

Всичко е в колана



Всичко е в колана, който играе главната роля на скулптор в създаването на женственост. Точно на талията с нито милиметър отклонение, тази стилова подробност е истински тренд през пролетния сезон, независимо колко тънка е и къде точно сме избрали да стои. Върху пуловера, роклята, ризата, полата…

Най-добрите примери са от Celine Resort 2014, Balmain, Saint Laurent, Derek Lam пролет-лято 2014.

the-northernlight.com

4 плитки заплитам









И точно така ги подреждаме – две отстрани и две отзад. Страхотната бюти хрумка е на скандинавския бранд WOOD WOOOD на ревюто пролет 2014. Към добрите идеи слагаме и тази за невидимия грим с акцент – перлено бяло по клепачите и миглите.

blameitonfashion.freshnet.com


Три за пълно щастие


Вълнени чорапи - 1 брой - налични, стар развлечен пуловер - имаме го, секси пижамата - задължително ще си я подарим. Защото нямаме търпение да пробваме най-лежерния ансамбъл в първия почивен ден от уикенда. 

lookdepernille.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.