Следва

Поредното събличане на Риана. Този път за бразилския Vogue

Цеци Красимирова взима награда за Модел на десетилетието

Цеци Красимирова взима награда за Модел на десетилетието...

People of art преди 10 години

Цеци Красимирова се прибира в България, но само за три дни и то, за да прибере присъдената й специалната награда Модел на десетилетието на Paparazzi Awards 2014.

Бляскавата церемония ще се проведе за четвърта поредна година, този път в столичен пиано-бар 30 минути след полунощ на 16 януари.

Ще бъдат раздадени 18 награди, някои от които специални. Такава ще грабне и Катя Роуз в категорията Бизнесдама. Наградите ще бъдат връчени от известни господа, сред които Принц Ангел Рашев, Павел Чернев, Стефан Ботев и други.

По червения килим ще минат едни от най-горещите имена в родния шоубизнес. Йоанна, Лияна и Златка Райкова ще се борят за приза Най-коментирана ВИП Брадър звезда. В номинациите Най-стилни са Ирина Флорин, Юлия Юревич и Жени Калканджиева. За модни успехи се борят Миглена Николова, Бояна Маринова и Ирена Милянкова. Антония Петрова и Александър, Мира Радева и Ивайло и Златка Райкова и Георги ще претендират за Светска двойка на годината.

В категорията тв водеща се борят за титлата Уляна и Ива от "Клуб Нюз Десертът" по ТV7, Венета Харизанова от "Жените говорят" и Десислава Стоянова от "Преди обед". В категорията млади тв лица се спрягат имената на Алекс Йорданова и Десислава Младенова от "Пуснете водата" и Алина Дуарте от "Сблъсък". Лео, Денди и Ели Кузмова ще се борят за приза Биг Брадър Любимец. Към Мачо на годината са номинирани Пламен, Финдо и Киро Скалата. А за Най-гореща звезда ще се избира между Диляна Попова, Лияна и Ирена Милянкова.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра