Следва

AYO в София: "Всичко, за което пея, е вдъхновено от моя живот"

Находката на Джони Деп - Амбър Хърд получи годежен пръстен

Кой каза, че Джони Деп не вярва в брака?

People of art преди 10 години

Кой каза, че Джони Деп не вярва в брака?
Ако не се лъжем преди години той самият твърдеше това и затова така и не се ожени за бившата си половинка Ванеса Паради, с която живя цели 14 години.

Явно обаче с възрастта хората се променят и 50-годишният Деп е решил да даде свобода на чувствата си и да се врече във вярност на прелестната Амбър Хърд. Ако съдим по огромния диамант, който заблестя на ръката й преди дни, нещата между тях са наистина сериозни, чувствата - силни, а самата госпожица - истински щастлива, че не е вече ничия "мръсна тайна".

Джони и Амбър започнаха да се срещат веднага след като той се раздели официално с Ванеса миналото лято, но искрите между тях пламтяха още през 2011 година, докато снимаха "Дневникът на едно пиянде". Първо Амбър се притесняваше от връзката им, защото не искаше да изглежда като любовница, но Джони успя да я спечели за себе си след дълго ухажване. Двамата известно време криеха отношенията си като прекарваха значителна част от времето си заедно в дома на актьора в Сан Диего и в къщата му на Бахамските острови, далеч от папараците.






 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра