Следва

Макарони с крем от пармезан и прошуто

Рокля на Мишел Обама влезе в Музея на американската история

В Музея на американската история приеха рубинено червената рокля от Jason Wu, в която...

All About Life преди 10 години

В Музея на американската история приеха рубинено червената рокля от Jason Wu, в която Мишел Обама се появи през миналата година на втората церемония по инаугурацията на повторно избрания президент Барак Обама.

В Smithsonian Museum of American History всъщност попада всяка рокля, която поредната първа дама на страната носи на инаугурацията на своя съпруг. Ако президентът бива преизбран за втори мандат, новата "инаугарационна" рокля на жена му отново влиза в президентските архиви. Мишел Обама стана първата и засега единствена първа дама на Америка, чиито рокли в Музея на американската история вече са цели две - при това и двете дело на американския дизайнер Джейсън Ву.

Втората рокля на Мишел Обама заедно с обувките Jimmy Choo, избрани за церемонията, ще бъдат изложени в музея в продължение на цяла година - в чест на стогодишния юбилей на излагането на дрехи на първите дами в Smithsonian.




 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 8 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.