Следва

Макарони с крем от пармезан и прошуто

Рокля на Мишел Обама влезе в Музея на американската история

В Музея на американската история приеха рубинено червената рокля от Jason Wu, в която...

All About Life преди 10 години

В Музея на американската история приеха рубинено червената рокля от Jason Wu, в която Мишел Обама се появи през миналата година на втората церемония по инаугурацията на повторно избрания президент Барак Обама.

В Smithsonian Museum of American History всъщност попада всяка рокля, която поредната първа дама на страната носи на инаугурацията на своя съпруг. Ако президентът бива преизбран за втори мандат, новата "инаугарационна" рокля на жена му отново влиза в президентските архиви. Мишел Обама стана първата и засега единствена първа дама на Америка, чиито рокли в Музея на американската история вече са цели две - при това и двете дело на американския дизайнер Джейсън Ву.

Втората рокля на Мишел Обама заедно с обувките Jimmy Choo, избрани за церемонията, ще бъдат изложени в музея в продължение на цяла година - в чест на стогодишния юбилей на излагането на дрехи на първите дами в Smithsonian.




 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.