Следва

Магьосницата на плисето - Мадам Гре, или историята на един моден творец

Новите колекции: Giambattista Valli, pre-fall 2014

За Джамбатиста Вали определено може да се твърди, че дори когато представя pret-a-porter, нещата му...

All fashion преди 10 години

За Джамбатиста Вали определено може да се твърди, че дори когато представя pret-a-porter, нещата му изглеждат като абсолютен кутюр.

Този път дизайнерът представя новата си междусезонна колекция, за която може да се каже същото. Дрехите, вярно, не са вечерни, но са толкова изящни и съвършени, че блазе ни, ако всеки наш ден изглежда като дрехите, в които Вали го облича. Изключителна елегантност, скулптурни форми, обемни палта, опушени оттенъци, еднотонни сиви или бели с цветни макове, като нарисувани от кадърен акварелист тъкани, светли манта, повтарящи хрумката на роклите, изящни аксесоари от кожа с косъм, неповторимо усещане за мода за заслужили момичета.

Влюбихме се в роклите с ледени оттенъци, идеално пасващи на русалково-розовите коси на моделите, белите и черни обемни поли и топовете със закачени ръкави, напомнящи на пищни пролетни лалета, костюмите и роклите с принтове и изобщо във всичко. Съвършен почерк на съвършен творец.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.