Новите колекции: Giambattista Valli, pre-fall 2014

За Джамбатиста Вали определено може да се твърди, че дори когато представя pret-a-porter, нещата му...

За Джамбатиста Вали определено може да се твърди, че дори когато представя pret-a-porter, нещата му изглеждат като абсолютен кутюр.

Този път дизайнерът представя новата си междусезонна колекция, за която може да се каже същото. Дрехите, вярно, не са вечерни, но са толкова изящни и съвършени, че блазе ни, ако всеки наш ден изглежда като дрехите, в които Вали го облича. Изключителна елегантност, скулптурни форми, обемни палта, опушени оттенъци, еднотонни сиви или бели с цветни макове, като нарисувани от кадърен акварелист тъкани, светли манта, повтарящи хрумката на роклите, изящни аксесоари от кожа с косъм, неповторимо усещане за мода за заслужили момичета.

Влюбихме се в роклите с ледени оттенъци, идеално пасващи на русалково-розовите коси на моделите, белите и черни обемни поли и топовете със закачени ръкави, напомнящи на пищни пролетни лалета, костюмите и роклите с принтове и изобщо във всичко. Съвършен почерк на съвършен творец.
 

Коментари: 1

B
boryana7 (2014/01/16 / 15:22)
Ако не ги бяха снимали като през криво огледало, и това излъчване на моделките като че ли са групичка извънземни нашественици, щях повече да се впечатля от дизайнера

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia