Следва

Белослава подготвя четвърти студиен албум

„Като две капки вода” на бис по Нова през пролетта

„Като две капки вода” на бис по Нова през пролетта

Events преди 10 години

Музикалното шоу се завръща в праймтайма с втори сезон и заявка за огромен успех.

Тази пролет едно от най-колоритните и забавни предавания в българския ефир „Като две капки вода” излиза на бис – с нов сезон, нови звезди и предизвикателства. Един от най-популярните формати на холандската компания Endemol, пожънал небивал успех у нас през пролетта на 2013, ще се завърне, за да ни направи свидетели на нови вълнуващи музикални превъплъщения на някои от любимите български актьори, певци и лица от шоубизнеса.

Задачата на нова порция знаменитости през тази пролет вече е добре позната – да се превъплътят в образа на световни музикални звезди – да заслепят с визията си и с поведението си на сцената, като максимално се доближат до тях и докажат, че са като две капки вода. Препятствия обаче няма да липсват, а екипът на шоуто обещава стотици нови и креативни предизвикателства на екрана. Продуцент на продукцията отново ще бъде Global Films.

През лятото на 2013 първият победител в „Като две капки вода” стана талантливият Рафи, като той спечели чисто нов автомобил от предаването. Награди и признания за останалите ослепителни участници на сцената също имаше, като сред най-оригиналните бяха „Мис Еволюция” за Диана Любенова, „Мистър Хамелеон” за Алексей Кожухаров и приз за най-добра трансформация за Стефан Рядков.

На финала на първия сезон на „Като две капки вода” чаровната актриса Милица Гладнишка получи утешителна награда – да бъде гост-жури в следващия сезон на шоуто. Дали Милица е приела поканата на продуцентите и ще има възможност да се включи в новото издание на предаването, ще разберем съвсем скоро.

Дотогава – най-горещите подробности – за изненадите през тази пролет, имената на първите звезди, които ще вземат участие и за подготовката на шоуто, следете на официалната фен страница на „Като две капки вода” във Facebook:  Facebook.com/2kapki.voda.

„Като две капки вода”, заедно с другите две хитови продукции тази пролет – Dancing Stars, както и новото шоу за деца с певчески талант "Големите надежди” обещават предложат много талант, забавни и неповторими вечери за българските зрители.

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?