Следва

За Бургас и морето

Спринт на висoки токчета

Веселото състезание на високи токчета, което крие своя риск от травма, ще се проведе за втора поредна година на 2 Август...

Events преди 15 години

Веселото състезание на високи токчета, което крие своя риск от травма, ще се проведе за втора поредна година на 2 Август. Участничката, която тича най-бързо с височина на токчетата 8 см и дебелина до 2 см, ще спечели парична награда на стойност 3 000 лв. , а подгласничката й – 1 500 лв.


Спринтът ще се проведе едновременно във Варна (бул. "Княз Борис" I) и София (Южен парк) от 17:00 часа, като ще има непрекъсната връзка и текуща информация между двата града.

Водещи ще бъдат Симеон и Богдана от сутрешния блок на БГ радио, а организатор сп. Космополитан.

Най-бърза спринтьорка в състезанието „Спринт на високи токчета” за 2007г. бе Теодора Орлова от Пловдив, a ти можеш да се запишеш за участие на http://www.cosmopolitan.bg и да си на нейно място тази година.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?