Следва

Сара Джесика Паркър с нова модна длъжност в шопинг сайт

Какво ново - Джонатан Сандърс ще консултира Paul Smith

Ако са верни слуховете през последната седмица, то съвсем скоро ще станем свидетели на необичайно модно...

All fashion преди 10 години

Ако са верни слуховете през последната седмица, то съвсем скоро ще станем свидетели на необичайно модно сътрудничество: младият шотландски дизайнер Джонатан Сандърс ще удари рамо на Сър Пол Смит за следващата му дамска колекция.

И макар подобен тип сътрудничество да е чуждо за модните среди, особено в Европа, където всеки дизайнер ревностно пази своето, подобни новини са наистина освежаващи.

Подходът на Пол Смит не се нуждае от дизайна на Сандърс; неговата формула да инкорпорира мъжки елементи в женския гардероб е безусловно доказана и работи прекрасно. Защо тогава му е необходима помощ от Сандърс?


Jonathan Saunders пролет-лято 2014



Сандърс
, също като Смит, се увлича по вталените кройки, наситените и богати цветове и има усет към детайла, но за разлика от втория, колекциите на младия дизайнер имат много повече заряд. Сандърс проби успешно в модната индустрия, а неговите творения са любими на жените, които търсят необикновена, но същевременно класическа дреха.


Paul Smith пролет-лято 2014

Резултатът от дизайнерската колаборация със сигурност ще бъде интересен; нямаме търпение да видим как ще се проявят новаторските идеи на Сандърс в колекцията на Смит, а младокът със сигурност има какво да научи за бизнеса и управлението на компания при това от първа ръка.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.