Следва

Кампаниите: лаещите красавци на Trussardi

Сара Джесика Паркър с нова модна длъжност в шопинг сайт

Време беше Сара Джесика да прегърне своята модна същност и да я разгърне по подобаващ начин. По-известна...

All fashion преди 10 години

Време беше Сара Джесика да прегърне своята модна същност и да я разгърне по подобаващ начин. По-известна като Кари Брадшоу от „Сексът и градът”, преди около седмица актрисата пусна на пазара и първата си колекция от обувки, която се очаква да се превърне в истински хит.

Последната модна новост около Паркър обаче засяга съдействието й за шопинг портала WeTheAdorned, собственост на Тим Маклийв и Сиия Батен. WeTheAdorned служи като платформа за дизайнерите, които създават специални лимитирани колекции, за да бъдат продадени в сайта. За да се възползваме от шопинг офертите, членството в сайта е задължително и всеки, който се регистрира, получава достъп до специална селекция от брандове като Pamela Love, Dannijo, Fenton and Fallon, Erickson Beamon, Lulu Frost, Lizzie Fortunato и Paige Novick.

Ролята на Сара Джесика е да използва своето модно ноу-хау, за да редактира последните продукти, появяващи се в сайта всеки понеделник. Цените варират от 50 до 1000 долара. Ето какво обяснява Маклийв:



„Може да имаме по не повече от 200 бройки за даден продукт. Използваме сайта ни като платформа, която позволява на дизайнерите да продават най-доброто от колекциите си и по този начин да печелят пари от творенията си. Целта ни е да правим маркетинг на дизайнерите, а не на WeTheAdorned”.

Тази стратегия и присъствието на една от най-големите икони на стила в екипа ни карат да гарантираме успех за WeTheAdorned.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.