Следва

"Изборът на критиците" е "12 години робство"

Рита Ора и Келвин Харис се разделиха. Нямат време за любов!

Явно успешните кариери и на двамата изиграха лоша шега на любовта им...

People of art преди 10 години

Явно успешните кариери и на двамата изиграха лоша шега на любовта им. Рита Ора и Келвин Харис се разделиха преди дни и като основна причина, близък до тях източник отчита, че е твърде натовареният график на музикантите.

"Рита и Калвин се разделиха. Беше им трудно да се решат, но още по-трудно им беше да намерят време, което да прекарат заедно. Той е зает с работата си на диджей, а тя работи над новия си албум и се снима в "50 нюанса сиво."

И истината е, че Рита наистина се е отдала на кариерата си. Тя отлетя преди два дни за Ванкувър, Канада, за да започне снимките по бестселъра на Ел Джеймс, където ще играе сестрата на Крисчън Грей – Мия Грей.

Приближеният на двойката смята още, че Калвин би предпочел връзка с не толкова публична личност, каквато е Рита, тъй като обича уединението.

На този етап никой от двойката не коментирал слуховете. Единственото, което говори публично за раздялата им е, че Рита побърза да отпише от профила си в Instagram диджея.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра