Следва

Детският конкурс "Рецептите на баба" стартира за шеста година

Лоти Мос за Dazed & Confused

... е снимана така сладко, че започва да прилича на знаменитата си кака Кейт. В снимките е

People of art преди 10 години

... е снимана така сладко, че започва да прилича на знаменитата си кака Кейт. В снимките е уловено онова отнесено от вихъра излъчване на много, много младо момиче, на което предстоят купища случвания, като при Лоти има и една скандинавска нотка, примесена с британската й хубост, което вещае добър път на самостоятелната й кариера. Самостоятелна в смисъла на отделна от плътната сянка на голямата Кейт, от вчера вече на 40, която вероятно съвсем неволно ще оцветява не само първите стъпки на невръстната госпожица.

Така или иначе на момичето може да се предвещае успешна моделска кариера: преди дни тя навърши едва 16 години, а данните са налице. Лоти иначе е ученичка, която тъкмо в момента държи изпити.

На практика това е първата фотосесия на модела за лъскаво модно списание. Съвсем неотдавна начинаещият модел подписа договор с известната агенция Storm, в която и започна кариерата на знаменитата й сестра по бащина линия.

Освен снимките, от Dazed & Confused предоставят и няколко отговора на въпроси, зададени на синеоката красавица, част от който блиц публикуваме и ние:

Виж тук>>>








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра