Следва

Младоженката Памела Андерсън в отлична форма след поредната сватба

Евгени Минчев и Сашо Диков влязоха в остър конфликт

Евгени Минчев и Сашо Диков влязоха в остър конфликт...

People of art преди 10 години

На въпроса да разкаже за някои от по-известните гей афери в България в студиото на Нова телевизия, Евгени Минчев попита дали да не започне с тази между него и Сашо Диков. Тази закачка накара водещия да се оправдава, че казаното не е истина, макар че е имал в живота си и такива подмятания.

"Не бих си легнал с теб, дори да имам възможност", успокои го светския лъв, ти си фин и изтънчен човек, само как се дръпна от скандала с Волен Сидеров, посочи като пример случката от последните дни той.

Две са общите неща между Шекспир и Евгени Минчев, анализира водещияt Сашо Диков - и двамата са писатели и поети, и двамата са с обратни сексуални наклонности.

Гейовете в България са 10%, но педерастите са много повече, каза още Минчев и подхвърли към Диков - и теб трябва да те включа в някои проценти, но няма да го направя. "И да съм гей, няма да легна с теб. Ти си от този тип, който се харесва на жените. Носиш една гейска душа", каза Минчев на Диков, като му изтъкна как се държи с политици.

"Аз мога да кажа много по-интересни неща от това дали съм гей или не", ядоса се паркетният лъв. "Аз не се целувам, защото моята уста не е за всекиго", гордо заяви Минчев. "Ако ти си ме поканил тук, да ме питаш дали съм хомосексуалист, то значи, че си слаб журналист. Аз съм човек, който мога да кажа много интересни неща за всичко, а ти ме питаш за ориентацията ми", каза Минчев.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра