Следва

TUMBAITO представят албума си в Румъния

Младоженката Памела Андерсън в отлична форма след поредната сватба

Тези дни най-известната блондинка беше щракната в компанията на своите кучета, като 46-годишната "спасителка" отново беше изложила на показ стегнатите си крака, облечени в семпла бяла пола с прилична дължина...

People of art преди 10 години

Изглежда бракът влияе добре на Памела Андерсън. Тези дни най-известната блондинка беше щракната в компанията на своите кучета, като 46-годишната "спасителка" отново беше изложила на показ стегнатите си крака, облечени в семпла бяла пола с прилична дължина.



Както се вижда от снимките, направени от неуморни папараци, русата секс бомба, която наскоро се подстрига късо по пример на редица Холивудски знаменитости, нямаше никакво притеснение да се разхожда боса по асфалта, а разкопчаната й пола съвсем не я спря да се погрижи за малките си любимци.



Памела винаги е проявявала сериозен непукизъм по повод взимоотношенията си с мъжете, но напоследък отново ни припомни за какво става въпрос. Този път красавицата с три брака зад гърба си заложи на „сигурното” и преди седмица призна, че е казала "Да!" не на кого да е, а на бившия си съпруг – Рик Саломон.

"Да, с Рик отново сме женени и този пръстен е от него. Двамата сме много щастливи заедно. Семействата ни също се радват. Смятам, че любовта заслужава втори шанс. Ако чувството е истинско то ще оцелее дори хората да са разделени и в някакъв момент ще се завърне по-силно отвсякога."

Макар щастливата новина да зарадва почитателите на Памела Андерсън, много от тях изразиха опасенията си, че и този опит на красавицата да се спогоди със Саломон ще се окаже неуспешен. „Спасителката” и Рик се венчаха за пръв път през 2007 година, но бракът им не просъществува дълго. Двойката анулира съюза си едва година по-късно. След раздялата влюбените минаха през най-различни етапи. В началото те не си говореха, по-късно възродиха приятелството си, което миналата година премина към „приятели с бонуси” (friends with benefits), а накрая съживиха и любовта си.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра