Следва

Кампаниите: Александър Уонг пролет 2014

Да бъдеш Кейт Мос на 40. Как? В 6 прости стъпки

Как би изглеждал животът ни на прага на четвъртото десетилетие, ако се казвахме...

All fashion преди 10 години

Как би изглеждал животът ни на прага на четвъртото десетилетие, ако се казвахме Кейт Мос, се запитахме когато супермоделът отпразнува своя юбилей миналия четвъртък и продължава да е кралицата на деня и нощта, на кориците и кампаниите и да работи усилено за своя свещен статут на единствена и неповторима.

Като за начало можем да започнем с ваканции в Ибиза, да посетим най-страхотните фешън партира, да изпием неограничен брой коктейли, а навръх 40-я си рожден ден ще можем да се похвалим с корица и фотосесия по оскъдно облекло, т.е съвсем голи и секси, за мъжката библия Playboy.

Още инфо относно как да бъдем на 40 в стил Кейт Мос в следващите шест стъпки:

1. Приятелският кръг



Преди да навърши 40, Кейт често можеше да бъде видяна в компанията на Кели Осбърн и Фърги. Сега обаче не е така лесно да смесваме поколенията и се сдобиваме с имунитет относно статуса на популярност на хората в обкръжението ни. Интересува ни само и единствено дали са приятна компания и постепенно кръгът се стеснява до изпитани във времето, стабилни и стари приятелства.

2. Прическата



Когато прехвърлим 40-те, истинското предизвикателство е да запазим прическата си като преди, само че по-лъскава и обемна, а за това, трябва да си признаем, се нуждаем от малко допълнителна помощ. Привет редовни сесии със сешоар и изсветлявания на стратегически места!

3. Перфектното парти



Преди вечерта ни започваше от 9:30, а сега предпочитаме да стартираме в 8:30, за да може в полунощ да сме си вкъщи. Иначе почти всичко си е както преди; оставаме все така ентусиазирани на дансинга, припявайки Blurred lines на Робин Тике, а пуснат ли нещо от „нашата ера”, гледайте и се учете!

4. Облеклото



Стилът ни на обличане е почти същият, само че сега преотриваме по-бляскавата му страна. Кожата с косъм и елегантните аксесоари са на почит и именно в тази декада започваме да оценяваме силата на хубавите бижута, скъпите материи и изживяваме нова любовна афера с черния цвят. За повече дързост в облеклото посягаме към рокерски ботуши или обемни обици.

5. Ваканциите



Обикновено в компанията на приятели. Голяма част от тях вече имат деца, но това не пречи да си организирате почивки във вили в Испания, Ибиза, или пък в някоя семейна къща в Корнуол. Обичаме да се възползваме и от ваканциите само по женски, по време на които планираме да се отдадем на детокс и йога, но вместо това прекарваме нощите в обмяна на клюки, общи снимки и танци. Отново.

6. Домът ни



Някои казват, че когато влезем в магазин за дрехи и искаме да си купим килима в пробната, значи действително сме станали на 40. Това е декадата на нощните лампи, луксозните мебели и изящно подредената баня, всичко това следвано от голяма градина, разбира се.
 

More All fashion