Следва

Ново заглавие от издателство Сиела - "Лидерът Стамболов"

Ромина ражда второто си дете в Тайланд

Ромина ражда второто си дете в Тайланд...

People of art преди 10 години

Прекрасната Ромина Тасевска е на път да стане майка за втори път. В интервю за "Преди обед" тя издаде, че този път ще стане майка на момченце. Преди по-малко от две години тя роди дъщеричка – Дария, на съпруга си Дарко Тасевски и всъщност двамата не планирали скоро друга бременност, но така се случило.

Футболистът нямал идея, че нещата могат да станат така бързо и доста се стреснал, след което приел идеята, а сега вече чака с нетърпение появата на новото бебче.

Миската издаде, че първата буква от името на сина й ще бъде Д, но не каза какво ще е цялото име. Тя е вече в шестия месец и е в България, тъй като имала да взима изпити по биология в университета. След като се справи със сесията, ще отиде при Дарко в Тайланд, където той е подписал двугодишен договор с местен футболен клуб и ще играе там.

Семейството ще смени Израел с екзотичната страна, а Дарко вече търсел тайландска детска градина, където да запишат малката Дария.

Леките бременности на Ромина пък вече я карат да мисли и за трето дете. Още от сега тя купувала на дъщеря си дрешки в неутрален цвят, за да може да ги носи и бъдещото й братче.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра