Следва

"Loved" от Current/Elliott

Дневниците на редакцията - American Apparel срещу обезкосмяването, иновация от Givenchy, нова естетика от Кардашян...

Изглежда, че най-хитовият аксесоар сред манекените в момента е обилното окосмяване по интимните части..

All fashion преди 10 години

Окосмяването като новия естетичен идеал, или за поредната провокация от American Apparel

Изглежда, че най-хитовият аксесоар сред манекените в момента е обилното окосмяване по интимните части.

Или поне така изглежда от витрините на American Apparel за празника на влюбените, които от дни впечатляват минувачите в Манхатън с комбинацията от чисто бяло прозрачни бельо от кежуъл линията на марката и доста пищни перуки в зоната на триъгълника.

Всичко това е част от новата рекламна кампания на бранда, който се слави със своите нестандартни и провокативни идеи. Излгежда, че American Apparel споделят една и съща гледна точка с актрисата Камерън Диас, която пише следното в новата си книга: „Идеята, че вагините са по-красиви в обезкосмено състояние е нов феномен, но всяко чудо за три дни, хора”.









Ето какво споделят и от компания пред Elle.com: „American Apparel е бранд, който е абсолютно ЗА натуралната красота, а витрината за Свети Валентин в Долен Ийст Сайд демонстрира нашите виждания. Създадохме тези манекени, за да може минувачите да се запитат какво наистина е секси и да преоткрият естествената женска красота. Същата идея стои и зад нашите реклами, които избягват прекалено ретушираните снимки и нереални стандарти, характерни за модната индустрия. До момента получаваме положителни коментари и очакваме с нетърпение да чуем колкото се може повече гледни точки”.

Бръснати глави, или новият тренд на SAG Awards 2014



Докато някъде пренебрегват обезкосмяването като неестествен процес, другаде бръсненето се превръща в новия тренд. Брад Пит и Натали Дормер се появиха на Наградите на актьорската гилдия дни по-рано с нови, подозрително еднакви прически (в косите имаме предвид).

Разбира се, Риана, Каси, Джейда Смит, после, съвсем естествено ги последваха Николета Лозанова и Галена, са истинските откриватели на топлата вода с браснатата от едната страна глава, но това не пречи тенденцията от преди година-две да се превърне отново в хит.

И Пит, и Дормер обаче имат своите професионални мотиви да предприеме леката смяна на имиджа. Актрисата, която познаваме от мега продукциите „Игра на тронове” и „Династията на Тюдорите, ще игра в третата част на „Игрите на глада”, където героинята й Кресилда е с бръсната глава и татуировка лоза върху нея. Брад Пит пък прави това, за да се превъплъти във винтидж образа на войник от Втората световна война в нова лента.

Без значение от причините, вероятността феновете да ги последват е голяма, така че можем да очакваме възраждането на тренда в най-скоро време.

Трето момче за Гуен Стефани и Гавин Росдейл



Миналата седмица стана известен полът на очакваното трето дете на съпрузите Гуен Стефани и Гавин Росдейл: двойката се готви за трето момче.

Новината съобщи самата певица в своя Instagram:
„Бях готова да предам короната, но явно си оставам кралицата на нашия дом. Момче е!”

Напомняме, че 44-годишната певица и 48-годишният музикант са вече родители на 7-годишния Кингстън и 5-годишния Зума. По-рано Стефани призна, че ангажиментът по възпитанието на децата й е това, което укрепило истински брака им с Росдейл.

Най-скъпото нещо, което притежава Леонардо ДиКаприо е… дом за мама



Блестящ в ролята на безскрупулния брокер в тричасовата лента на Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт", Леонардо ДиКаприо няма слабост към пръскането на пари по луксозни имоти, но това, за което е готов да плати много, е хубавото яке. Това признава 39-годишният Лео пред списание OK!

ДиКаприо също така споделя, че не е никак ексцентричен човек и най-скъпата му покупка е къща за майката му, която актьорът обожава и води често със себе си на повечето важни награждавания.

„Къща за мама, това е най-скъпото нещо, което съм купувал. После й купих по-голяма. Също така съм похарчил много и за един Уорхол, но къщата определено ми струваше повече."

Може да е обикновен найлонов плик, но все пак е от Givenchy 



Найлонов плик, в който да изпразнят джобовете си от телефони и други „опасни” технологии, ще посреща вече гостите на дефилетата на Givenchy. Превенцията е срещу публикуване на снимки в социалните мрежи преди официалните кадри от шоуто, което често се случва по време на ревю.

Като познаваме ентусиазма на многобройните фешън последователите обаче, едва ли мярката ще ги спре в напредпреварата за най-якото фото от задните редове. Дори очакваме въпросното пликче да вдъхнови по-творчески настроените, превръщайки го в иновативен аксесоар за моднните смартфони.

Ким Кардашян - звезда и на стрийт стайла



Годеницата на Канйе Уест прави сериозни стъпки към завладяване на нови модни територии. След като стана част от първите редове на най-претенциозните шоуто, Мис Кардашян е на път да се превърне и в стрийт стайл звезда. Именно стрийт стайл, а не любима папараци персона.

Снимката й в блога Carolines Mode е истинска приятна изненада за посетителите му, правена е в Париж, а Ким изглежда доста изрядно в чисто черния си ансамбъл. Дори намираме, че има нещо красиво в погледа й, избягван като подробност за сметка на други, доста по-търсени части от фигурата й.

Защо не се ожених за Ванеса - Причината от самия Джони Деп



Защо си остана неженен толкова дълго време въпреки невероятните любовни връзки и изумителните жени, с които е живял (Кейт Мос, Уинона Райдър като част от феноменалния списък), и защо избра на 50 да вземе за съпруга последната си приятелка Амбър Хърд, ни разясняват думите на самия Деп пред американско издание в недалечната 2010, когато е още в семейни отношения с Ванеса Паради:

"Никога не съм виждал смисъл в едно парче хартия. Бракът се ражда чрез душата на влюбените, чрез сърцата им. Ако Ванеса иска да се оженим, бих казал: "Защо не?" Но се ужасявам от факта, че ще "разваля" името й. Тя има наистина такава красива фамилия!"

Ясно е, че Амбър, която Джони явно няма нищо против да носи фамилията Деп, тотално е променила възгледите на актьора, вероятно по-хлътнал от всякога по доста по младата си и невероятно красива колежка.

Кавали ще облича Майли







А ето така ще изглежда гардеробът на певицата, според публикуваните скици, за нейното предстоящо турне... Ключовите елемент в сценичните одежди са прозрачните бодита и съвсем оскъдните ансамбли от топ като сутиен, къси изрязани панталони. Въпреки това, често много разголена, щеше да е далеч по-скандално, ако Майли бе с повече дрехи.
 

More from View Sofia

More All fashion