Следва

Златното момиче и неговите златни слушалки

Британски злодеи в рекламата на Jaguar F-Type

Мъжаги за чудо и приказ от разни възрастови групи, т.е. за всеки вкус, представят новия...

All About Life преди 10 години

Мъжаги за чудо и приказ от разни възрастови групи, т.е. за всеки вкус, представят новия спортен Jaguar F-Type R и, общо взето, го правят брилянтно. Или поне така може да се очаква от пълната версия на видео-рекламата, като се стъпи на кратката.

Компанията мъдро е решила да ангажира три от най-емблематичните "лоши момчета" на Великобритания - Бен Кингсли, Том Хидълстън и Марк Стронг, които се явяват именно олицетворение на злото в съвременната кинематография.

Троицата става главен герой на маркетинговата кампания на новия Jaguar F-Type R, пълната версия на която ще бъде показана по време на мач от сериите Super Bowl, предвиден да се проведе след броени дни.

Дотогава съвсем достъпно за наслаждение е 30-секундното видео с Бен Кингсли, и още по-кратките откъси с останалите двама хубавци, в които на зрителя се дава да разбере, че понякога преминаването на страната на лошите не е чак толкоз кофти.

Защото, в някои случаи образът на добрия Джеймс Бонд с разкошния му Aston Martin също писва... и положението е #goodtobebad.







More from View Sofia

More All About Life