Следва

Животът след 45 - Дафне Гинес

Джони Деп обясни защо не се е оженил за Ванеса Паради

Една от най-предъвкваните светски новини напоследък се оказа тази за годежа на...

преди 10 години

Една от най-предъвкваните светски новини напоследък се оказа тази за годежа на Джони Деп и Амбър Хърд. Известието за това, че актьорът е направил предложение на любимата след почти двегодишен роман, се усети като гръм от ясно небе.

Много хора, сравнявайки сегашните и предишни отношения на актьора, се зададоха въпроса, защо Ванеса Паради за 14 години съвместен живот така и нито веднъж не чу заветното предложение за ръката и сърцето на Деп.

И ето че в отговор на в известна степен оправданото хорско любопитство, Джони даде пространно интервю, в което разказва, защо навремето така и не е направил французойката своя жена, освен майка на децата си:

Никога не съм виждам смисъл от този печат в паспорта. Бракът се ражда в душите на влюбените, в техните сърца. Ако Ванеса бе поискала да се омъжи за мен, аз бих казал: "Защо пък не?" Но работата е там, че ме ужасяваше мисълта, че ще разваля фамилията й, тя има толкова красиво фамилно име!

Припомняме, че Деп е бил женен веднъж - за Лори Ан Елисън, като бракът им е продължил две години. Сред дългите му връзки са още актрисите Дженифър Грей, Уинона Райдър и супермодела Кейт Мос.
 

More