Следва

Психаделик каприз!

Кубрат Пулев стана "Мъж на годината 2013"

Кубрат Пулев стана "Мъж на годината 2013"...

All fashion преди 10 години

Кубрат Пулев бе избран за "Мъж на годината 2013", след като през отминалата година записа две победи и остана непобеден на професионалния ринг.

Кобрата успя на два пъти да защити Интерконтиненталната си титла на IBF и пояса на Европейския боксов съюз с победи над Тони Томпсън и Джоуи Ейбъл, но и да спечели правото да бъде претендент за световната титла в тежка категория на Владимир Кличко. От трети опит родолюбецът Кубрат Пулев успя да стигне до първото място в класацията на Дарик радио, след като през 2011 остана на 4-то място, а през 2012 бе трети. Пулев събра 63,4 процента вот за първата позиция, пише бгнес.

На второ място в подреждането остана Григор Димитров. Първата ракета на България събра 24,8 процента от вота. Гласуването приключи на 10 януари - дни преди хасковлията да започне да пише славни страници в историята на българския тенис на Откритото първенство на Австралия.

Негово Светейшество Неофит - Патриарх Български и Митрополит Софийски бе първоначалният водач в гласуването, но на финала остана на трета позиция с 11,8 процента от гласовете.

Победителят в реномираната класация по традиция бе обявен на рождения ден на Дарик радио, което отбеляза 21 години.

More from View Sofia

More All fashion