Следва

Кампаниите: Дри Хемингуей е звездата за Agnona

Новите колекции: Marni, pre-fall 2014

Консуело Кастилиони представи новата междусезонна колекция на Marni, съвсем в стила на...

All fashion преди 10 години

Консуело Кастилиони представи новата междусезонна колекция на Marni, съвсем в стила на италианската модна къща - многослойна и странна, и много ефектна.

Под обемна куртка се вижда дълго двуслойно палто, над пухено яке с рокля комбинезон е навлечено сако с окръглени рамене, двуцветни кожи служат за грамаден шал, завъртян около шията няколко пъти, панталоните са широки, но за сметка на това къси. Момичето на Marni за ранната есен на 2014 прилича ако не на градската луда, то поне на леко врътнал артист.

Във всичките тези сложни многослойни образи се долавя оттенък на нелепост и несъчетаемост, който ги прави особено очарователни. В цялото има нещо обърнато с краката нагоре - класическите панталони са класически, но много широки, като торба, ако е чанта, тя не е просто място за вещите ни, а по размерите си калъф за палто, ако е яка, то в нея можеш да се завиеш целия.

Уравнението е перфектно решено всъщност. Повече Марни няма как да е и затова го харесваме от дън душа.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.