Следва

Синът на Шакира и Жерар Пике навърши годинка

Секси Кайли: появи се обложката на новия й сингъл

Кайли Миноуг винаги е била приятно провокативна в работата си, факт, който я прави супер...

People of art преди 10 години

Кайли Миноуг винаги е била приятно провокативна в работата си, факт, който я прави супер симпатична, защото винаги знае къде да спре. Е, и този път й се е получило.

Обложката на новия сингъл на певицата - Into The Blue, определено не може да бъде наречена пуританска, но е естетска и секси, издържана в поза, която 45-годишната звезда определено може да си позволи.

Самата Кайли определя сингъла като много личен:

Into The Blue е много особена за мен песен, защото въплащава много от това, което аз самата чувствах. С нетърпения чакам да излезе.

В последно време Кайли имаше сериозни поводи за премисляне на живота - скоро певицата се раздели с Андрес Валенкосо, с когото бяха заедно пет години.

В професионален план обаче Миноуг се радва на доволно плодотворен период: миньончето работи над своя пореден албум, като междувременно съдийства в две издания на риалити формата The Voice - австралийското и британското.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра