Следва

Гениални прости неща - другата страна на ананаса

Най-стилните места в света

Необходимо ти е да обиколиш света, за да направиш селекция топ 10 на най-луксозните и стилни места в света. Ето първите пет...

All About Life преди 14 години

Необходимо ти е да обиколиш света, за да направиш селекция топ 10 на най-луксозните и стилните места в света. Ние обаче се погрижихме да ги намерим преди теб и ето ни с първите пет:

Cesme, Turkey

Наричан турския Хамптън, този курорт е един от най-луксозните в света, но и доста по-забавен от нюйоркския. Известен е по-цял свят с хубавите и плажове, нощния живот и рибните ресторанти. Ако си фен на някоя футболна звезда от турски отбор, можеш да я срещнеш точно там.
Cesme e в провинция Измир – там където можеш да опиташ от лукса на живота. Едни от най-големите атракции са националния дворец, горещите извори и музеят, който съхранява 500 уникални антични експоната. Друго интересно нещо за правене в Cesme са баровете и дискотеките. Отседни в ILICA HOTEL SPA RESORT . В момента цените там са по 160 евро на нощ за стая с двойно легло, като в цената е включена закуската, обслужването и всички такси.

http://www.cesme.gen.tr/


Formentera, Spain




Без летище, без светофари и без луксозни и фамозни купони по цяла нощ… Това може би е едно от най-спокойните места, на които можеш да отидеш и да релаксираш напълно. Това ще се случи само при положение, че не си уцелил момента, когато Кейт Мос също си почива там.
Най-близкото летище е на остров Ибиса, а ако се чудиш с какво да запълниш времето си, плажовете са най-добрият начин за губене на време. Ние ти препоръчваме да отседнеш в Rio Hotels & Resort, който се намира на Playa Mitjorm.

http://www.formentera.co.uk/


Stockholm, Sweden



Дори и да е малко мрачно, през този сезон храната в Стокхолм е най-добра, а по улиците се срещат модни, атрактивни и добре облечени хора. Ако тези две причина не са ти достатъчни, за да се решиш да посетиш Стокхолм, има поне още една, заради която си заслужава. На скоро отвореният Clarion Sign hotel е една от новите забележителности на града. А и една от най-важните причини за посещение на Стокхолм е шопингът. Още един град в Европа, в който можеш да пазаруваш колкото можеш.

http://www.stockholmtown.com/

http://www.clarionsign.com/


The Libyan coast




Какво по-добро от това? Няма как да отречем, че безкрайните плажове, хубавото кафе и топлото време са си доста екзотични и достатъчно привлекателни. Там можеш да видиш и много римски монументи, архитектурни творения и ясно да разбереш и усетиш стилa Арт Деко (течение в архитектурата и дизайна в периода между двете световни войни). А и сладкото, убийствено кафе и атрактивни неща на пазарите привличат като магнит.

http://libyan-tourism.org

http://arkno.com


Pantelleria, Italy




Сините заливи на Капри са пленяващи - всеки турист би се влюбил веднага в тях. Но истинският ни фаворит и най-доброто място е Пантелерия. Това малко вулканично островче, което е част от ботуша, привлича и приема целия моден елит на Италия всяко лято. Морските дарове, топлите извори, пастата и кристално чистото море – това е Пантелерия. А и щом самият Джорджо Армани има вила тук, то значи наистина мястото си заслужава.
Ако Джорджо е пропуснал да те покани това лято, не се отчайвай! Има толкова много малки хотелчета, които с удоволствие ще те приютят.

http://www.pantelleria.it/

http://www.pantelleria.co.uk/ 

More from View Sofia

More All About Life