Следва

Онлайн зареждане - Секси, свежи, лъскави. Маратонки - 12 страхотни модела

Клоуи влезе в полата на Ким, но коя я носи по-добре?

Полата молив и топът с цвят слонова кост и стояха добре, но някак си бяха като дежа ву за всички нас, видяли същия само преди седмица върху сестра й Ким...

All fashion преди 10 години

Дали Клоуи идеализира своята по-голяма сестра Ким и я приема за вид идол на който би искала да прилича и подражава, не бяхме сигурни до вчера, но днес със сигурност знаем, че по-малката Кардашиян е запленена от блясъка на своята голяма сестра и иска да е като нея.

29-годишната Клоуи, която наскоро подаде молба за развод с баскетболиста Ламар Одъм поради "непримирими различия" в характерите, се появи на бебешко парти преди дни заедно със сестрите си Кортни и Кайли и изглеждаше наистина бляскаво в тоалета си от три части щедро разкриващ корема й. Полата молив и топът с цвят слонова кост и стояха добре, но някак си бяха като дежа ву за всички нас, видяли същия само преди седмица върху сестра й Ким.



Докато Клоуи беше допълнила ансамбъла със сако, миналия уикенд по-голямата Кардашиян бе предпочела да облече точно същия Calvin Klein, но в чист вид допълнен само от чантата й Hermès Birkin. Ким не беше изневерила  и на прическата си -  небрежно пусната коса, в която се прокрадваха няколко по-светли кичура създаващи естествен блясък.



Тези дни Клоуи се подвизава с абсолютно същия имидж и с коса досущ като тази на сестра й. Дали ще сравняваме двете по прическата или тоалета в крайна сметка една от тях изглежда по-добре. И двете дами знаят как добре да подчертаят пищните си форми, но въпросът е коя е по? Гласувай за сестрата Кардашиян, която харесваш повече...

 

Анкета

Коя от сестрите Кардашиян се е справила по-добре с тоалета си?

More from View Sofia

More All fashion