Следва

Наско и Илиана се обичат сякаш са на 20

New Day Coming & Perfect Skies гостуват в Строежа

Тази събота, 25 януари, в София гостува едно от новите имена на българската сцена - NEW DAY COMING!

Music преди 10 години

Тази събота, 25 януари, в София гостува едно от новите имена на българската сцена - NEW DAY COMING! Пънк-рок бандата е резултат от колаборацията между членове на култови в близкото минало, но вече несъществуващи групи - CROWFISH и SPOT. Събитието ще се проведе в клуб Строежа, с приятелското рамо на Jack Daniel's и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

Концертът на NEW DAY COMING тази събота ще бъде едва вторият им такъв в София. Допълнителна важност на събитието придава и още един съществен факт - групата за първи път ще представи дебютния си мини албум - "Save the moment". За предстоящата си изява музикантите обещават да включат в изпълненията си част от старите, добре познати песни на Crowfish!

Специални гости на NEW DAY COMING на 25 януари в Строежа ще бъдат Perfect Skies - софийска пънк-рок банда, формирана в началото на 2009-та година. Стилът на групата е повлиян от енергията и емоцията на типичната калифорнийска мелодична сцена, но и суровият звук не е нещо чуждо.

Билети за общия концерт на NEW DAY COMING и Perfect skies се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. Каси - Строежа Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, Евротурс, Cashterminal. Вратите на клуба ще отворят в 20:00, а концертната част стартира в 21:30.

More from View Sofia

More Music