Следва

Ванеса Паради пожела щастие на Джони Деп и Амбър Хърд

Ким Кардашиян и надницата от 5 000 долара за стилист на ден

Ако си нестандартно скроен, дори тази нестандартност да е супер секси, ти определено имаш проблем. С обличането, не с друго..

Лица преди 10 години

Ако си нестандартно скроен, дори тази нестандартност да е супер секси, ти определено имаш проблем. С обличането, не с друго.

Ким Кардашиян е точно такъв пример, тя често купува дрехи голям размер, които не във всички случаи ѝ вършат идеалната работа. Приносителка на тънка талия, едър ханш и сравнително къси крачета, тя просто има нужда от "измислени" кройки, които да помагат на имиджа ѝ. Защото с подобни дадености е супер лесно да хванеш грешния път.

Какво прави презокеанската риалити-звезда в този случай? Не рискува, а наема стилист. Неговото име е Корнелиус Клей, има си е цена - 3 хиляди лири стерлинги на ден. Цената е пакетна и включва възможността Ким и Кание да му позвънят във всеки удобен им момент от денонощието и да поискат да ги облече хубаво.

Това означава, че Ким може да си купи джинси, да ги прекрои и след няколко часа вече да се снима с тях.
Любопитното е, че на Кардашиян се налага да преработва дори дънките от собствената си колекция Kardashian Kollection.

Запознат с проблемите ѝ казва:
Ким има 4-и американски размер талия и 10-и размер на бедрата, така че ѝ се налага да купува дрехи в по-голям размер, и да ги преправя на талията. Тя е висока едва 159 сантиметра, което визуално още повече разширява обемните части.

Ким харчи за джинси хиляди долари. Най-важното обаче е да ѝ стоят идеално. Да, тя има право на безплатни услуги в магазина Neiman Marcus, но и двамата - и тя, и Кание знаят, че за да оправдае резултатът очакванията им трябва друг прийом.

Корнелиус може да направи от дънки за 50 паунда чифт, който по нищо не се отличава от кутюрния.
Стилистът твърди, че негови кумира са Ники Минаж и Анна Дело Русо.

Отделно стана ясно, че Ким Кардашиян заедно с майка си Крис Дженър скоро пуска детска линия облекла, за което Дженър съобщи вчера в Instagram. 

More from View Sofia

More Лица