Следва

Сандвич от овесени бисквитки с крем

Магия за Любов? Може, с добри помощници

Ако искаш в дома ти винаги да цари любов, разбирателство и хармония, запознай се с...

Health преди 10 години

Ако искаш в дома ти винаги да цари любов, разбирателство и хармония, запознай се с магическата сила на растенията! Магическите свойства на някои растения са известни от дълбока древност. Смята се, че дървото мирта помага за добър брак, босилекът подобрява отношенията между хора, които се обичат, цвят от ябълка дава на момичета красота и т.н

Да забъркаш магия за Любов с помощта на тези цветни красавици е позволено, приятно и изпитано. Успех!

Жасминът помага да завладееш сърцето му

Цвете с нежен аромат, символ на надежда и любов. Жените в Древна Азия са използвали аромат на жасмин, когато искали да спечелят сърцето на някой мъж. И в наше време, този аромат е актуален. Ако твоят любим има проблеми в работата и отношенията ви не вървят гладко, използвай аромат на жасмин. Може да бъде парфюм, ароматни свещи и пръчици, сушени листенца от жасмин. Сложи торбичка с жасмин под възглавницата и на сутринта съпругът ти ще има съвсем различно настроение!

Цвят от ябълка ще те направи привлекателна



Съществува поверие, че ябълковият цвят усилва женското обаяние. Врачките, например, използвали тези цветове за лечение на безплодие. Определено те насърчават любов. Сложи цветни листенца във ваната и покани ​​любимия да влезе заедно с теб. Ще се убедиш, че ще бъде възхитен.

Лавандулата насърчава разбирателството



Лавандулата привлича у дома душевно спокойствие, помага за подобряване на отношенията между съпрузите. Така че, ако напоследък са се появили разногласия в семейството, сложи в кухнята или в коридора сушен букет от лавандула. Торбичка с цвят от лавандула може да се остави в гардероба и дрехите ще се напоят с деликатен аромат, който, освен всичко, отблъсква молци.

Босилек за добър брак



Босилекът е известен във всички култури по света като растение с магически свойства, укрепващо отношенията между обичащи се хора, усилващо мъжкото желание. Възползвай се и ти от това вълшебно свойство. Растението може да се използва като подправка в готвенето. Нека винаги на масата да има няколко стръка пресен босилек.

Розмарин - растение на верността



Магическата сила на розмарина е в неговия остър и силен аромат. Смята се, че силната му миризма укрепва връзката между мъжете и жените и не допуска в семейството трети излишен. Няколко листа от розмарин добавени към любимо ястие на мъжа, го карат да съсредоточи вниманието си само върху неговата любима и да забрави всички изкушения. Розмарин, засаден в саксия става талисман на брака.

Дафиновият лист усилва желанието



На това растение приписват наистина магически свойства. Смята се, че лавровият лист носи в спалнята аурата на страстта, увеличава сексуалното желание. Сложи под всеки крак на леглото дафинов лист. Ще видиш - вечерите ще станат по-вълнуващи и страстни!

Дърво Мирта - символ на успешен брак



На момичетата, които искат добър брак се препоръчва да отглеждат това растение. Не случайно още в древни времена в сватбения ден украсявали с клончета от мирта арката, под които стояли булката и младоженеца. В магическите свойства на растението вярват и днес. Между другото, да се грижиш за него не е много трудно.

Обичай и бъди обичана със силата на магическите растения! Те могат само да помогнат.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.