Следва

Кара Делевин и Джордан Дън зад кулисите на YSL Beauty

За влюбените устни! Червилото Ultra Color Absolute от Avon

В навечерието на най-романтичния празник – Свети Валентин, почитателките на козметичния гигант AVON ще получат като подарък новото червило Ultra Color Absolute..

Hair преди 10 години

В навечерието на най-романтичния празник – Свети Валентин, клиентите на AVON ще получат като подарък новото червило Ultra Color Absolute. Създадено с грижа за жени, които искат да изглеждат безупречно красиви, то им дава едновременно с това и перфектна защита. Уникалната комбинация между цвят и балсам придават на устните нежност и мекота, а съставките са подбрани така, че ефектът им се запазва и след сваляне на червилото.

Червилото AVON Ultra Color Absolute е разработено по доказано успешната True Color технология със защитен комплекс от витамини С и Е, хидратиращи съставки, колаген и SPF 15 за по-здрави устни, по-дълго време.
Състоянието на устните претърпява цялостно подобрение още след първото нанасяне, потвърдено от 100% от жените, сред които е проведено 2-седмично клинично изследване.

Ultra Color Absolute
е в палитра от 20 цвята - от дръзки ярки цветове до телесни и бледо розови нюанси, а мекото и лесно нанасяне, заедно с формулата за здрави и подхранени устни, прави този продукт толкова атрактивен.

Ultra Color Absolute от Avon ще бъде на пазара дни преди празника на влюбените.


 

More from View Sofia

More Hair