Следва

Searching Ebay - 15 страхотни открития

Карла Бруни в чисто нова модна сесия

Докато във Франция се вихри драмата на президента-социалист, новият секссимвол на...

All fashion преди 10 години

Докато във Франция се вихри драмата на президента-социалист, новият секссимвол на Елисейския дворец - Франсоа Оланд и неговите няколко първи или бивши първи дами, действителната екс-първа дама на страната, съпругата на Никола Саркози, майка на дъщеря му Джулия и неувяхваща хубавица-палавница Карла Бруни, стана главна героиня на списание The Edit за февруари.

Днес, когато на Карла не се налага да приема високопоставени гости и да се стяга за официални мероприятия, тя отново се връща към своята любима отдавнашна работа - тази на модел.

Стилистите на сесията избират за Карла Бруни романтичен и едновременно секси образ. Бруни-Саркози позира в леки въздушни рокли и изглежда приятно естествено с леко разрошените си коси и грим в светли тонове. Фигурата на 46-годишната Бруни е както преди стройна и слаба, сякаш звездата изобщо не е слизала от подиума.

В действителност Карла не се е качвала на моден подиум от 1997 година, посвещавайки се на кариерата си на певица и актриса.

"От седем години свиря всеки ден на китара - разказва пред списанието Карла - затова и на крайчетата на пръстите имам мазоли. Но не съм готова да се разделя с нея - превърна се в навик. Имам чудесно оборудвано домашно студио. И ако не вечерям с децата и мъжа ми или не готвя, прекарвам цялото си свободно време именно в студиото".
















 


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.