Следва

Спортно с дантела

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Пълен релакс, силуети, които се подчиняват...

All fashion преди 10 години

Sonia Rykiel Pre-Fall 2014

Пълен релакс, силуети, които се подчиняват на свободната воля на тялото, женственост, която се лее от нежните пуловери, широките панталони, палтата и роклите, това е цялото усещане след един поглед към междусезонната колекция на Sonia Rykiel.

Харесваме как традиционните за този лейбъл плетива тук са с ladylike звучене и се миксират прекрасно с вълнени текстури, появяват се графични принтове, а кожа с косъм дава необходимия разкош на сезона. Дизайнерът се заиграва чудесно и с шала, измислен така, че да се трансформира в наметка, да се увива красиво около шията или просто да се закопчава отпред като палтото, и превръща този традиционен зимен аксесоар в изключителен акцент.

Пипнат до последната подробност, всеки отделен елемент в тази колекция създава парчетата съвършенство, от които сякаш са ушити дрехите, задържайки дълго дъха ни върху чудесните изпълнения.

Виж цялата колекция тук>>


Лупита Нионг'о във Valentino




Кенийската актриса Лупита Нионг’о носи винтидж рокля Valentino с присъщата си екзотична елегантност и с обувки в бронзово кафяв цвят, точно като цвета на кожата й, по време на Наградите на актьорската гилдия (SAG Awards) и добавя още един безпогрешен избор към портфолиото си от появи на червения килим през последните седмици.

Абсолютно перфектни за този красив ансамбъл на актрисата от номинирания за Оскар филм на режисьора Стив МакКуин „12 години в робство", са гримът – отново в кафяво-златистата гама с леки отблясъци от руж и бронзови устни, и блестящата бяла усмивка.

Сара Джесика на шопинг турне



За всички, които мечтаят за шопинг тур рамо до рамо с Кари Брадшоу, ето и съвсем реален шанс този блян да се реализира!

За да промотира новата си колекция обувки SJP, Сара Джесика Паркър и веригата магазини Nordstrom си подават ръка в едно забавно модно начинание: актрисата, станала известна с ролята си на писателката-обсебена-от-темата-обувки, ще се появи в няколко магазини на шопинг гиганта в различни точки на света.

Мултитурнето стартира официално на 28 Февруари, което съвпада и с датата на пускане на колекцията, а на 2 март Паркър ще се намира на 372 West Broadway, за да се срещне с фенове, да раздава автографи и да продава обувки. Респективно от 5 до 9 март, можем да очакваме появата й в магазините на Nordstrom в Сиатъл, Ел Ей, Чикаго, Маями и Далас.

Само при мисълта за свежа и иконична звезда, която ще обикаля бутиците в ролята си на посланик на красиви обувки, ни се иска да отлетим до някоя от споменатите дестинации.

Тилда Суинтън на Chanel Haute Couture пролет 2014



Ще се съгласиет с нас, че на високата изискана фигура на Тилда Суинтън този причудлив Chanel аутфит стои като излят.

Харесаме как на бледата шотландска хубсот на тази специфична актриса и жена пасват всякакви нестандартни решение, като това да сложиш фин кашмирен пуловер със звездовидни щампи върху етно пола и да обуеш черно-бели обувки чорап като гост на ревюто на френската марка за Седмицата на висшата мода в Париж.

Изложението за изящна бижутерия в Париж



Какво можем да правим в Париж по това време на годината? Ами докато се наслаждаваме на града с модни пространства на всеки квадратен метър, можем да посетим поредното такова - изложението на дизайнерски бижута висша мода.

И макар че официално колекциите от изяшни бижута, дело на прословути френски модни къщи, са предвидени да станат обществено достояние през месец юли, традиционно част от тях биват показвани по време на последния тур на Парижката седмица на модата.

Chanel и Louis Vuitton са само две от дизайнерските имена, които представят своите творения, а Boucheron междувременно показват продължение на линията си Quatre line, която включва геометрични конструкции и диаманти, оформени в прелестни заоблени и женствени форми, носени от Салма Хайек, Амбър Хърд и Бионсе. 

Bulgari, които празнуват своята 130-та годишнина през 2014, са друг емблематичен бранд, част от изложението, като представят бижута от мини колекцията си, посветена на четирите сезона, а от Maison Martin Margiela демонстрират своята спряна през 2011 линия, Ligne 12, част от колекцията Héritage, която залага на класически форми с разчупени елементи.

Освен тези култови лейбъли, в изложбата могат да се видят и произведения от брандове като Wilfredo Rosado и Dauphin, Aurélie Bidermann.

И ако не планирате полет до Париж в следващите дни, предлагаме красива галерия от снимки тук>>

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.