Следва

Ralph Lauren облече олимпийците на САЩ за Сочи. За нашите - мълчание

Обратът: Валери Триервейлер вече не е първа дама на Франция

Мъчителното си, или не толкова, решение, френският президент социалист е взел...

Celebrities преди 10 години

Мъчителното си, или не толкова, решение, френският президент социалист е взел през уикенда.

Новината бе официално оповестена веднага. Франсоа Оланд прекратява отношенията си с журналистката и негова спътница в последните 7 години - Валери Триервейлер.

След скандала, който се проточи в продължение на няколко седмици, президентът на Франция най-накрая взе решението да обяви раздялата си, както предаде агенция France-Presse.

Редакторът на списание Paris Match Валери Триервейлер и Франсоа Оланд живееха без официален брак, но за сметка на това Валери изпълняваше официално ролята на първа дама до момента, в който в началото на януари таблоидът Closer публикува снимки, от които става видно, че президентът напуска дома на актрисата Жюли Гайе. В резултат на разразилата се драма, Триервейлер попадна в болница, излизайки от която заяви, че е готова за продължи да пътува с Оланд на официални визити в чужбина.

Съветниците на Франсоа Оланд чакаха на тръни шефът им да вземе решение относно личния си живот, за да се стъпи на някаква основа, както при общуването с журналистите, така и на най-високо държавно и междудържавно ниво. Веднага след като решението за раздяла бе официално обявено, бившата първа лейди написа в Twitter: "Искам да благодаря на забележителния персонал в Елисейския дворец. Никога няма да забравя неговата преданост и емоция в момента на моето оттегляне".


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.