Следва

Телешко с китайски сос

Ralph Lauren облече олимпийците на САЩ за Сочи. За нашите - мълчание

Американец да си в Сочи. С тези симпатични костюми, олимпийците на САЩ почти сигурно ще се...

All About Life преди 10 години

Американец да си в Сочи. С тези симпатични костюми, олимпийците на САЩ почти сигурно ще се наредят в отборите с най-готини екипи на предстоящата зимна Олимпиада.

Веселите им жилетки са абсолютно незабравими, изработени от модна къща Ралф Лорън, както бе съобщено от централата на фирмата.

Две седмици преди церемонията по откриването на Олимпийските Игри отборът на Щатите демонстрира екипите, с които ще се появи на стадион "Фишт" в Сочи.

Комплектите са много свежи, издържани в синьо, червено и бяло, наситено символични, и едновременно елегантни. Състоят се от дебели симпатични непромокаеми кожени ботуши, поло, бели панталони, колан, и най-важното - жилетка-убиец.

На вълнения жакет може да се открие цялата възможна символика, свързана както с Игрите, така и с националния отбор на САЩ - американския флаг (на гърдите, ръкавите и като фон), Олимпийските кръгове, както и надписи "2014", "Sochi" и "USA".С дизайна е била ангажирана модна къща Ralph Lauren, което някак си е лесно откриваемо в почерка. Жилетките освен това ще се продават на неолимпийци - вярно, в ограничен тираж, на цена от 595 долара. За пръв път в историята абсолютно всички събрани средства ще постъпят в Олимпийския комитет на Щатите.

"Голяма чест е да създадеш гардероба на националния тим на САЩ за игрите в Сочи. Това е момент, изпълнен с гордост за нас: спортистите ни ще представят страната ни на световната арена пред милиарди зрители по целия свят", — каза Дейвид Лорън, син на Ралф Лорън и вицепрезидент на компанията.

Уви, не успяхме да разберем как ще изглеждат българските олимпийци. Остават 10 дни до събитието, най-голямото спортно събитие на годината, но освен че ще пътуват 18 човека спортисти и малко повече ръководители и администрация, както и че не бива да очакваме какъвто и да е като успех, плюс че Сани Жекова отказва да носи знамето ни!, нищо друго не се изясни. Никой от ръководството на БОК не даде информация относно това как ще бъде облечено самочувствието на тези хора. А това е част от имиджа, при това не скъпа или поне по-малко скъпа от другите важни неща, а именно база, подготовка, брой участници...

Госпожо Костадинова?

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.