Следва

Телешко с китайски сос

Ralph Lauren облече олимпийците на САЩ за Сочи. За нашите - мълчание

Американец да си в Сочи. С тези симпатични костюми, олимпийците на САЩ почти сигурно ще се...

All About Life преди 10 години

Американец да си в Сочи. С тези симпатични костюми, олимпийците на САЩ почти сигурно ще се наредят в отборите с най-готини екипи на предстоящата зимна Олимпиада.

Веселите им жилетки са абсолютно незабравими, изработени от модна къща Ралф Лорън, както бе съобщено от централата на фирмата.

Две седмици преди церемонията по откриването на Олимпийските Игри отборът на Щатите демонстрира екипите, с които ще се появи на стадион "Фишт" в Сочи.

Комплектите са много свежи, издържани в синьо, червено и бяло, наситено символични, и едновременно елегантни. Състоят се от дебели симпатични непромокаеми кожени ботуши, поло, бели панталони, колан, и най-важното - жилетка-убиец.

На вълнения жакет може да се открие цялата възможна символика, свързана както с Игрите, така и с националния отбор на САЩ - американския флаг (на гърдите, ръкавите и като фон), Олимпийските кръгове, както и надписи "2014", "Sochi" и "USA".



С дизайна е била ангажирана модна къща Ralph Lauren, което някак си е лесно откриваемо в почерка. Жилетките освен това ще се продават на неолимпийци - вярно, в ограничен тираж, на цена от 595 долара. За пръв път в историята абсолютно всички събрани средства ще постъпят в Олимпийския комитет на Щатите.

"Голяма чест е да създадеш гардероба на националния тим на САЩ за игрите в Сочи. Това е момент, изпълнен с гордост за нас: спортистите ни ще представят страната ни на световната арена пред милиарди зрители по целия свят", — каза Дейвид Лорън, син на Ралф Лорън и вицепрезидент на компанията.

Уви, не успяхме да разберем как ще изглеждат българските олимпийци. Остават 10 дни до събитието, най-голямото спортно събитие на годината, но освен че ще пътуват 18 човека спортисти и малко повече ръководители и администрация, както и че не бива да очакваме какъвто и да е като успех, плюс че Сани Жекова отказва да носи знамето ни!, нищо друго не се изясни. Никой от ръководството на БОК не даде информация относно това как ще бъде облечено самочувствието на тези хора. А това е част от имиджа, при това не скъпа или поне по-малко скъпа от другите важни неща, а именно база, подготовка, брой участници...

Госпожо Костадинова?

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.