Следва

Марго Роби вече не е руса. Секси блондинката избра тъмен кестен

GLOSS VOLUPTÉ - Покана за целувка от YSL

Революционна формула, сочна сладост с изключителен блясък..

Hair преди 10 години

Революционна формула, сочна сладост с изключителен блясък. Неговата свръх лека, несравнимо кадифена текстура обгръща устните така чувствено сякаш “bouche à bouche”, благодарение на патентования апликатор във формата на целувка.

Устните са наситено лъскаво цветни със златист, преливащ или изчистен цвят. Очертава една неустоима усмивка, която събужда желанието за още…

Отдайте се на чувственото удоволствие от неговата великолепна текстура, сладък цвят и искрящ блясък.


GLOSS VOLUPTÉ
ПОКАНА ЗА ЦЕЛУВКА


ЖЕЛАНИЕ
Скрит в скъпоценно бижу, коронован в златно и с колан от сребърен пръстен, гравиран с легендарното лого Cassandra и елегантно и нежно разбулва своите цветове, като привлича окото сякаш с магнит.

ЧУВСТВЕНОСТ
Като една наслада за сетивата, апликаторът във формата на целувка „целува“ чувствено устните.

АРОМАТ
Неговият плодов манго аромат – отличителният почерк на семейството на Volupté – изостря апетита и усилва удоволствието от нанасянето и носенето на глоса ден след ден.

УДОВОЛСТВИЕ
Като кремообразен балсам наситен с цвят, той моментално се разтапя върху устните, като ги покрива с блещукащ, мек воал.

ТАЙНАТА НА НЕГОВИЯ 3D ДИЗАЙН
Уникалната форма на патентования апликатор е разработена в три насоки така, че да е възможно всякакво нанасяне:

Прецизност
Благодарение на заостреното връхче, което очертава прецизно контура и ъгълчетата на устните.

Икономичен 
Благодарение на по-широката средна част, която съвършено покрива устните само с едно съвсем естествено замахване с „магическата пръчица“.

Нежно
Благодарение на изключителната гъвкавост, която е допълнително предимство на апликатора .

Адаптивен
Благодарение на мини резервоарчето в центъра на апликатора, което осигурява точно необходимото количество за покриване на цялата повърхност на устните.



САГАТА VOLUPTÉ
ЦЯЛОСТНО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА СЕТИВАТА

Един трепет на чисти, свежи цветове, ултра чувствени, с разтапяща се формула и изключително наситен блясък. Yves Saint Laurent създава семейството VOLUPTÉ с пристрастяващ и неустоим плодов манго аромат. Нов свеж начин за игра с цвета. За устни, които жадуват за безкрайно удоволствие.

А за да те убеди в неговите качества, Лой Саймъндс, криейтив директорът на грим линията на YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ дава кратко интервю: 

Това ли е голямото завръщане на глоса?
Новото поколение формули напоследък позволяват на глоса да си спечели отново важни позиции в света на грима. Много по чувствен от преди, GLOSS VOLUPTÉ предлага нов начин да се насладим на блестящите устни с безгранично усещане за свежест и без неудобството от мазно и лепкаво усещане.

Разкажете ни за новия глос на YSL - GLOSS VOLUPTÉ.
GLOSS VOLUPTÉ предлага на жените нов начин на игра с глоса. Много по- лек от всеки друг глос с формула, която съдържа наситен цвят и ултра бляскава, вкусно- кремообразна текстура.

Давате свобода на жените, които се плашат от цвета и са отегчени от глосовете!
Не е много лесно за всички да носят прекрасното Opium червено, tuxedo черно или ярка фуксия на устните си. Изискаността на GLOSS VOLUPTÉ запълва нуждата на жените да бъдат чувствени. Те могат да си играят с цветовете и вида блясък – златист, многоцветен или чист –както им харесва.

Как създадохте тези нови 24 цвята?
Исках да създам линия от иконични цветове. Така че се вдъхнових от вечните кодови цветове на Saint Laurent: бледо розово, ярка фуксия, корал, черно...

Кой е любимия Ви цвят?

Номер N° 49 TERRIBLEMENT FUCHSIA е толкова YSL! Харесвам също и по-тъмните цветове като N° 209 SMOKING – той е тотално рок, много драматичен, но и някак изключително нежен на устните.

Как би трябвало да се нанася GLOSS VOLUPTÉ?
Нанасям го по целите устни. Започвам от средата на горната устна и разнасям към ъгълчетата, след това повтарям същите действия на долната устна.
 

More from View Sofia

More Hair