Следва

Нана дарява перуки и протези за гърди

Обичта на известните - Матю Макконъхи и Камила Алвес в Рим

Звездата на "Клубът на купувачите от Далас" Матю Макконъхи и съпругата му...

People of art преди 10 години

Звездата на "Клубът на купувачите от Далас" Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес предизвикаха див възторг по улиците на италианската столица, докато в почивката на актьора от най-разнообразни и все супер силни проекти семейството реши да се разходи из Вечния град.

Красивите родители са придружавани от 4-годишната Вида и 5-годишния Леви.

През целия неделен ден семейството се разхожда около Колизеума заедно с приятели и роднини в солидна група.

Припомняме, че 44-годишният Макконъхи получи съвсем наскоро за ролята си на болния от СПИН Рон Уудруф статуетка "Златен глобус", наградата на Гилдията на актьорите в САЩ и наградата на критиката Critics' Choice Movie Awards. Невзет остава само заветния "Оскар", за който Матю ще се бори с уникалния Лео ди Каприо и също толкова силния Крисчън Бейл, съответно за "Вълкът от Уолстрийт" и "Американска схема", които вече са по нашите екрани.

В интервю за портала E! Матю казва:

Не искаха да снимат този филм в продължение на двайсет години, но ето че сега се събра супер отбор. Събрахме достатъчно средства, за да завършим лентата. И е много приятно да осъзнаем, че тя бе оценена по достойнство.

А докато се чака церемонията по връчването на най-важните кино-награди, Матю и Камила могат да си позволят заслужената почивка в Италия.






















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра