Следва

На пазар: кои 10 заглавия бяха най-пазарувани в "Сиела" тази седмица

Наследниците на Тодор Колев и Апостол Карамитев в "Най-хубавите години от нашия живот"

Шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1 за първи път ще събере на едно място наследниците на двама легендарни български актьори..

Events преди 10 години

Шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1 за първи път ще събере на едно място наследниците на двама легендарни български актьори. Гости на водещия Владо Пенев ще бъдат дъщерята наТодор Колев – Албена и синът на Апостол Карамитев - Момчил. Зрителите ще станат съпричастни към най-съкровените спомени за техните велики родители тази сряда, 29 януари. Тодор Колев и Апостол Карамитев създадоха своя уникална следа в българските театър и кино и се превърнаха в легенди. На сцената на шоуто Албена и Момчил ще бъдат откровени. И ще признаят кои са безценните уроци, научили от своите бащи.

В шоуто тази сряда следвоенните 50-години на миналия век се изправят срещу преломното десетилетие на 80-те. Журито ще избира между времената на бомбетата, грамофоните „Куче марка”, журналът „Жената днес” и тези на цветния телевизор, маратонките с лепенки, електрическата ютия и вносната „Бурда”.

В новия епизод отново ще слушаме най-хубавата българска музика.Орлин Горанов и Кристина Димитрова, Камелия Тодорова, Мими Николова, „Диана Експрес”, група „Тумбаито” и „Сантиментъл Суингърс” ще припомнят незабравимите мелодии на тези две десетилетия.

Любимият комик Александър Сано нагледно ще демонстрира как са изглеждали най-големите красавци на 50-те години - Кари Грант, Марлон Брандо и Джеймс Дийн.


Звездите от „Най-хубавите години от нашия живот” ще бъдат и в ефира на БГ радио. Днес прелестната асистентка Рая Белева ще повдигне завесата какво се случва зад кулисите на шоуто само в предаването „Лора без калории”. Утре, във същото предаване, от 11:20 часа слушайте магнетичната Анастасия Неделчева.


Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” всяка сряда от 21:00 часа само по БНТ1!

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?