Люлеещи се геометрични фигури

Взимаме отправна точка от Yves Saint Laurent – 1958 – за модна къща Dior, колекцията е със силует...
Взимаме отправна точка от Yves Saint Laurent  -  1958 - за модна къща Dior, колекцията е със силует трапец и стъпваме в 2007 отново с тази сладка, кукленска визия.

Трапецът тази година е лек, разлюлян, въздушен..., предизвиква модно ласкателство с променливия си и грациозен изглед и лесно запомнящ се силует. Придружен от широкия колан, плетени орнаменти и синджири или колиета с висулки, поддържа семпла елегантност, на която не можеш да устоиш.

И докато при Fendi, Gucci, Salvatore Ferragamo, талията е високо разположена, то Zac Posen рязко я смъква и роклята от копринен жакард тържествено се влачи по земята.

Жакетите и мантата се разкрояват, също от бюста надолу. Следват оголените колена и обувките на платформа, които завършват силуета.

А сега можете да си пуснете малко от музиката на Lilly Alen, ... Smile..Naïve…Alfie…Тя също е почитателка на сладкия, кукленски стил в облеклото, но заменя платформите с кецки, защото е от онези палавите и непослушните. Сигурна съм че ще разпуснете като повяни от вятъра с този игрив trend.
   

Памучна блуза с ярка щампа на цветя,
139 лв.


 Рокля, червен пепит с тюлена фуста,
toi&moi - 192 лв.   

 
Блуза на големи пеперуди, French connection - 185 лв.


Блуза от фин памук, каре, toi&moi -
108 лв.

 


 Топ райе, toi&moi - 66 лв.

Сатенена блуза, toi&moi - 113 лв.

 


Манто с кръгла якичка, French connection - 429 лв.

 
Черно-бяла рокля на цветя, toi&moi -
166 лв.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.