Следва

Формите на Кейти Пери на корицата на GQ

Отново сама! Хайди Клум се раздели с приятеля си - бодигард

Мартин беше до нея по време на най-големите предизвикателства в живота й. Тя винаги ще му бъде благодарна...

People of art преди 10 години

Хайди Клум и нейният бодигард, превърнал се по-късно в нейнa пoловинка, са се разделили. Това стана ясно, след като блондинката сама потвърди новината, че двамата с Мартин Кристен от няколко седмици вече не са заедно.

Близък до манекенката споделя пред списание People: "Мартин беше до нея по време на най-големите предизвикателства в живота й. Тя винаги ще му бъде благодарна. Той я подкрепяше във всичко, с което тя трябваше да се справи след раздялата си със Сийл."



Когато Хайди и Мартин започнаха връзката си, моделът изрази благодарността си към бодигарда, който пазел нея и децата й цели четири години. Постепенно обаче той започнал да се сближава с тях все повече, така че накрая двамата се събраха и обявиха публично връзката си. 



Клум и Крiстен са практически неразделни през последната година и половина, а Мартин предано се грижеше както за половинката си, така й за четирите й деца.

В началото на 2013 година бодигардът дори спаси от удавяне сина на Клум - Хенри. Постъпка, която сме сигурни, че независимо от причините довели до раздялата, ще остане завинаги в паметта на Хайди. 

А дали и Мартин ще я помни с добро, се чудехме ние...


Двойката беше видянa за последно заедно в навечерието на Нова година, когато Хайди публикува в Instagram профила си снимка, на която двамата с Мартин носят перуки

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра