Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Vionnet, пролет 2014

Дневниците на редакцията - „Уволниха” Рейчъл Зоуи, Кейт Мос е Петият елемент, Рири пак извади бански, Уестууд с еко чанти…

Като имаме предвид топлите взаимоотношения между супермодела и модната къща, цяло чудо е, че Мос не е...

All fashion преди 10 години

Кейт Мос в кампанията на Alexander McQueen

Като имаме предвид топлите взаимоотношения между супермодела и модната къща, цяло чудо е, че Мос не е красяла рекламна кампания на марката. Досега.

В годината, в която Кейт прекрачи прага на 40-те, тя дебютира като новото лице на пролетната кампания на McQueen, облечена в черна кожа и гладиаторски одежди, дело на Сара Бъртън.

Освен това огненият цвят и късата пикси фризура на Кейт напомнят на хибрид среща между Игрите на глада и Петият елемент.



И един мини-акцент, които разкриват пресните кадри, направени от Стивън Клайн: мини-кукличката, копие на супермодела, стилизирана и облечена от глава до пети като Кейт. 

Формите на Кейти Пери на корицата на GQ



Специално за февруарското издание на GQ Кейти Пери се разголва не само за корицата, но и открехва вратичката зад пикантни теми като тази за отношенията й с бившия й съпруг Ръсел Бранд, новия мъж в живота й, Джон Майер, и кариерата на певица.

Принцесата на попа вече носи короната на Кралица. Ето какво сподели Кейти пред GQ.

Виж цялото интервю и снимки тук>>

Риана, Банският и Звяра







Специално за своите фенове в Инстаграм, Риана направи импровизирана фотосесия с хищник, в която поп певицата отново е в любимите си одежди - банските.

25 -годишната барбадоска сваля презрамките на горната част и застава съблазнителна до препариран тигър. Моделът на банския е пореден фантастичен избор на Рири за плажно облекло - ретро бикините с висока талия стоят прекрасно на фигурата й.

Мястото на заснемане е Бразилия, където певицата наскоро бе ангажирана за професионална сесия. Освен до величественото животно обаче Риана позира и до приятелката си Мелиса Форд, с която правят великолепно стриптийз съчетание - едновременно сваляне на сутиена.

Ана Хатауей "уволни" Рейчъл Зоуи



Ан Хатауей се отказа от услугите на стилиста Рейчъл Зоуи след 10-годишно сътрудничество. Тепърва за гардероба на актрисата ще отговаря Пени Ловел. Последната работи с Роуз Бърн, Тайлър Шилинг и други актуални звезди.

Специално за американско издание близък до Хатауей и Зоу източник казва: "Рейчъл и Ан вече не работят заедно, но въпреки това продължават да се виждат като приятелки. Ана просто иска да опита нещо ново."



Хатауей дебютира в избор на Ловел съвсем скоро на кинофестивала Sundance в Park City в масленозелен костюм J Brand и груби мъжки боти, които му подхождат фантастично. Вместо обичайната прекалена женственост и момичешки маниери звездата от „Клетниците” демонстрира по-мъжкарски стил, който обаче очарователно й приляга.



Пени Ловел е известна в средите със способността си да вземете рисковани решения, но съответно съобразени с повода и индивидуалните особености на клиентите си. Така например решава да сложи върху Роуз Бърн на SAG Awards през 2012-та гашеризон Elie Saab и точно тогава гащеризонът се превърна в една от най-силните звездна тенденции.

С новия стилист се надяваме по време на Оскарите на 2 март, Ан Хатауей да се появи в нещо по-добро от твърде критикуваната рокля Prada година по-рано. Въпреки че една печеливша актриса се отказва от услугите й, Рейчъл Зоуи не се оплаква от липсата на клиенти. Тя все отговаря за тоалетите на Дженифър Лоурънс, София Вергара, Дженифър Гарнър, Айла Фишър.

Скарлет Йохансон рекламира газирани напитки



Дали употребява или не газирани напитки в реалния живот Скарлет Йохансон не знаем, но актрисата стана официално лице на марката SodaStream, производител на машини за газиране на течности в домашни условия.



В рекламно видео блондинката демонстрира как лесно да си направиш сам нужното количество от газираната течност и дори да не вярваме, че Скарлет има същата у дома, сме убедени, че това е най-секси изпитата оранжада, която сме виждали.

Етичната колекция на Vivienne Westwood вече в Asos





Специалната колекция чанти от британската иконична жена Вививън Уестууд вече е пусната в продажба в магазина на Asos, откъдето всеки ще може да си ги закупи на цени от 58 паунда всяка.

За направата на тази екологична колекция е използван само рециклиран лен и няма никакви кожени елементи. Всяка чанта е ушита ръчно от местни жени в кенийската столица Найроби.

Дизайнерът, чиито думи, че купуваме твърде много дрехи я отдалечават от мащабните амбиции за достигане на все по-високи продажби, прави този жест към еко защитници и почитатели на рециклираната мода, като се подписва със забележителния си моден почерк чрез принтовете и дизайна на готините чанти.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.