Следва

Flashdance: Топ моделите и балета в една приятна комбинация!

Модни дизайнери създадоха свои версии на яйцата на Fabergé

Модни дизайнери и съвременни художници създадоха свои версии на яйцата на Фаберже, които...

All About Life преди 10 години

Модни дизайнери и съвременни художници създадоха свои версии на яйцата на Фаберже, които от 1 април ще се появят по улиците на Ню Йорк.

Общият им брой ще е 250, всяко високо почти метър. За дизайна на всяко от тях е отговарял известен моден дизайнер, съвременен художник или архитект. Сред дизайнерите, присъединили се към проекта на Faberge, са например креативните директори на Carolina Herrera, Cynthia Rowley, DKNY, Diane von Furstenberg, Marchesa, Monique Lhuillier, Olivier Theyskens, Ralph Lauren и Tommy Hilfiger. Своя версия на знаменитото яйце на Faberge прави и художника Марк Куин, известен най-вече със статуята на голата Кейт Мос в йогийска поза.

За яйцата ще се организира традиционен великденски лов - без да е нужно да се събират в кошница - те трябва просто да се снимат със смартфон при откриването им. Всяка седмица "ловците" ще получават награди. Приложението за смартфони, нарочно замислено за идеята, се намира в процес на разработка.


DKNY
 


Marchesa


ENOC Perez


Foley & Corinna


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.