Следва

Вместо деним

Б като Библия, Б като Блог

Когато за съвършенство няма подходящ синоним, думата е смикинг...

All fashion преди 10 години

Огледалце, Огледалце, коя е най-красива на земята?

Ти, Кралице моя, която имаш смелостта да ме носиш като медальон на врата си, косата ти е черна като смола, а венецът ти от живи рози… Имаш кадифен гащеризон, под него - бяла риза на черни точки, чорапите ти са сини, а обувките - малиново червени...

Така би отговорило въпросното Огледалце на своята Господарка, само ако можеше, защото как да си мълчиш, когато такъв микс от странности е толкова красив.











kingdomofstyle.typepad.co.uk

Какво да бъде днес?




Точно четири елемента са необходими за перфектния аутфит, чието предназначение е да бъде вечен. И сняг да вали, и пролет да разцъфти, и в офиса да го облечем, на парти да го заведем, ансамбълът, съставен от кожена пола молив, мохерен пуловер, малка чанта и най-класическите обувки на ток, е абсолютно непогрешим. Пък и баба знае, че черното винаги е най-доброто решение. Е, баба, може би, не. Но ние...

camillapihl.no

Да вникнеш в детайлите















Да, не на всеки може да му хрумне да сътвори окачалка за бижута от дървена палитра, но за щастие онези, които могат, нямат нищо против да споделят идеята си, а после, като дойде вдъхновението, съвсем съзнателно да си я откраднем. Благодарим за вдъхновението!

christinelovendahl.com

И ние обичаме такива сутрини

















... в които животът е розов като чорапите, светъл като слънцето, кофеиново-протеинов като капучиното, пухкав и вкусен като кроасана, сладък като гофретите с конфитюр от горски плодове. 

От днес спираме да си пожелаваме "Лека нощ", вече ще си казваме "Приятно събуждане!", мечтаещи някой да ни започне деня точно по този начин.

mypreciousconfessions.blogspot.com

Смокингът





Когато за съвършенство няма подходящ синоним, думата е смокинг!

garancedore.fr

More All fashion