Следва

Тя е красива, млада и хем подобна, хем напълно различна от бившата жена в живота му

Джема Уорд и красивото й дете - снимки за пръв път видяха бял свят

26-годишната Уорд се е снимала с дъщеря си в Палм Бийч в Сидни, а приятелката й...

Други преди 10 години

Джема Уорд показа дъщеричката си Ная за пръв път. Австралийският модел роди момиченце от манекена Дейвид Летс през декември 2013 година. Значи, малката красавица няма три месеца.

26-годишната Уорд се е снимала с дъщеря си в Палм Бийч в Сидни, а приятелката й Ейми Финлейсън е тази, която като качи двата кадъра в Instagram, помогна на света да види сладкишчето на Уорд.

На първата снимка Ная трогателно гледа в камерата, гушната в ръцете на мама. Надписът под нея гласи:

Ная - лицето на нашето бъдеще.



На втория кадър гордата Джема люлее детенцето, гледайки го с любов и широка усмивка.

Припомняме, че семейството на Уорд се премести на Хаваите. В момента моделът е за малко в Австралия, за да навести родителите на любимия. Обичайно Джема крие личния си живот от журналистите, така че до този момент нямаше абсолютно никакви коментари по темата раждане на първото дете.

Дори за раждането разбрахме от брат й Оскар и приятелката му Никол Труфино, които съобщиха новината непосредствено след щастливото събитие и поздравиха младите родители в социалните мрежи.

Джема е една от най-успешните манекенки в света, при това стана и най-младата моделка, появила се на корицата на Vogue.



В последните години тя се съсредоточи върху актьорската си кариера. През май миналата година я видяхме в епизодична роля в шеметния филм на Баз Лурман "Великия Гетсби". Междувременно Джема продължава да крие упорито личния си живот. Русата красавица се старае да избягва всяка публичност от 2008 година, когато умря нейният любим - актьорът Хийт Леджър.




 

More Други