Следва

Karen Walker си партнира с Кенийски майстори в новата си пролетна кампания за 2014г.

Зои Дешанел създаде капсулна колекция за Tommy Hilfiger

Зои Дешанел създаде капсулна колекция за Tommy Hilfiger, в която преобладаващо място заемат...

All fashion преди 10 години

Зои Дешанел създаде капсулна колекция за Tommy Hilfiger, в която преобладаващо място заемат ретро-рокличките, но и няма как да е иначе, щом това е личният стил на самата актриса.

"Това са къси рокли, вдъхновени от шейсетте, казва самият Хилфигер. — В колекцията има много червено, бяло и синьо, но Зои е накарала тези цветове да изглеждат по-особено, добавяйки интересни детайли и палави тъкани. Дрехите са много в духа на Джин Шримтън и Туиги — представете си Лондон през 60-те. Това е всъщност нов поглед върху американската класика".



Томи Хилфигер и Зои Дешанел се срещат чрез общи познати, и Хилфигер е очарован от чувството за хумор и изискаността на Дешанел — дотолкова, че дори я сравнява с Одри Хепбърн. Самата Зои също споделя впечатления от работата: "Аз съм истински моден фанатик и винаги търся нови начини да използвам винтиджа в гардероба. Двамата с Томи имаме много общи източници на вдъхновение - старата музика, класическите филми, иконите на стария Холивуд. А неговото вещо ръководство ми помогна да направя всяка рокля уникална".



В капсулната колекция се съдържат 16 рокли, като 14 от тях ще се продават в универсалния магазин Macy's от 14 април, а само след седмица линията ще бъде налична онлайн в сайта Tommy.com. Цените на колекцията се очаква да бъдат доста достъпни, роклите, например, всяка от които има собствено име, което носи и някои от приятелите на Дешанел, ще са на цени от 98 до 199 долара.

 

More All fashion