Димитър Ганев vs. Иван Ланджев: Коя е последната книга, която прочете?

Блажени са редакторските времена, в които на по чаша чай объсждаш новите лица, новите надежди на българската литература...

Блажени са редакторските времена, в които на по чаша чай объсждаш новите лица, новите надежди на българската литература с останалите си колеги, и докато им разказваш за двамата от тях, които си избрал за новата си рубрика, осъзнаваш, че отдавна не си говорел с такава охота за някого или по-скоро за нещо толкова добро, като нещата, които те са написали.

Въздействащи, от онези, които те карат да чувстваш, думите, които талантливите Иван Ланджев и Димитър Ганев са оставили след себе си, са толкова много различни светове, но така добре подредени в одухотворено стилистично съвършенство, че можеш да се закълнеш във всичко, което ти казват. И да им повярваш... напълно.

Анкета

Коя от двете книги нямате търпение да прочетете?

Коментари: 3

B
budimir metalnikov (2014/02/01 / 19:35)
eh,какъв пропуск за редакцията..и двете момчета штудират или са штудирали философщина..защо не сте ги хванали да пошонглират малко пред публиката...на някаква тема..а сте ги пуснали да минат така леко..paprerga and paralipomena е много важна книга..само така да се покаже картинката й, е доста необичайно за коя да е редакция
Елена (2014/01/31 / 16:57)
Тита, би ли споделила кой, защото и мен натам ме тегли:)
T
tita (2014/01/31 / 16:29)
Така ми лъха на снобария от отговорите на тези младежи, че оставам доволна от избора си да прекарам почивните дни със съвременен шведски трилър.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.