Следва

Сиена Милър се съблече за мъжко списание (Снимки)

Български музикални награди нa BOX TV: Кои са най-добре облечените?

На официална церемония снощи, BOX TV връчи първите си годишни музикални награди...

All fashion преди 10 години

На официална церемония снощи, BOX TV връчи първите си годишни музикални награди. Както вече писахме, статуетки бяха връчени на най-добрите в 12 от предварително обявените 13 категории. Организаторите предпочетоха да задържат статуетката, предназначена за любимците на феновете, поради опасения за манипулиран вот.

Церемонията беше под надслов „Оставам ТУК”, продиктуван от желанието на организаторите повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в България.

Песента, която обвързва идеята „Оставам тук” на Лора Караджова и Кристо беше изпята на живо от Кристо и детската воканла група „Бон-Бон”. В залата прозвучаха и изпълненията на ВенЗи, Криско, Революция Z, Deep Zone, Ангел и Моисей, Михаела Филева, Донна & DJ Diass, Рафи, Nickname, Мария Илиева, Поли Генова, Богомил, Сани Алекса. Шоуто закри Миро с ексклузивна премиера на най-новото си парче.

По време на официалната част и на афтърпартито, много от музикантите и гостите попаднаха пред нашите обективи.

Кой от тях е направил най-добрият стилистичен избор за вечерта, гласувайте в анкетата долу:
 

Анкета

Коя е най-добре облечената бг знаменитост?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.