Следва

Шарлот Генсбур във февруарския брой на френското Marie Claire

Михаела Филева стана "Певица на годината" на наградите на BOX TV

На официална церемония в Rainbow Plazza снощи, бяха раздадени първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук"...

Music преди 10 години

На официална церемония в Rainbow Plazza снощи, бяха раздадени първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук".

Големите отличници на вечерта се оказаха Михаела Филева и Криско, които прибраха завидно количество статуетки в домовете си.

Осъденият за дребно хулиганство изпълнител получи награда за "Изпълнител на годината", след което излезе още един път за статуетка заедно с Ангел, Моисей, Венци Венц, Декстър и Павел. Те получиха приза за Най-добра хип-хоп и R&B песен със "Знаеш ли кой видях".

По-късно Криско зарадва присъстващите с микс от песни, включително и част от ново парче, в което показа среден пръст на критиците подкрепен от своя балет. 



Михаела Филева, която не можем да отречем, изглеждаше прекрасно, грабна приза за певица на годината, преборвайки в категорията изпълнителки като Мария Илиева и Поли Генова. Заедно с Графа и ВенЗи грабнаха и най-престижната статуетка - за хит на годината за "А дано, ама надали", а продуцентската къща, която издава всички тези изпълнители Монте мюзик пък си прибра наградата за "Музикалн продуцент на годината".

ВенЗи бе избран за дебютант на годината, а Ангел и Моисей за дует, песента "Седемте езера" на Графа пък получи приза за "Клубно и поп изпълнение".

В категорията за рок песен надделяха Революция Z с "Аз искам" в конкуренцията на D2 и Б.Т.Р., а за "Най-добър Featuring" беше обявен този на Deep Zone с Бобо.

Със свои парчета на сцената се представиха Кристо, Поли Генова, Deep Zone, Мастило, Боги, Рафи, Ангел и Моисей, Мария Илиева, а Миро сложи финалната точка с новия си проект "Деца".





Собствениците на медията пък спестиха наградата за песен на зрителя, тъй като гласуването било манипулирано. Те си прибраха статуетката и заявиха, че ще я връчат следващата година.

 

More from View Sofia

More Music